11.02.2010, 11:26
|
|
Мастер
|
Ответ: Убитое сцепление
я не знаю чому так , в нас є два сервіси старий та новий, тільки як збудований. Я як тільки купив ( вже пройшло три роки). То обслуговуюсь тільки там. Так ось на старому перестав , тому що на новий вони забрали кращих майстрів, тому що там обслуговують гарантійні машині і я їзжу тільки туди. За три роки купівлі запчастин маю знижку на запчастини 10 процентів, та на роботи 7 процентів. Я купив вижимний та зчеплення в зборі ( фередо + корзина), заплатив 2500 - 10 процентів 2250. За роботу заміна зчеплення, + заміна гальмівних дисків, + колодки, + задні колодки,+ заміна гальмівної рідини, + ремонт ( не працювали центральні замки з оригінального ключа), я заплатив 950гр- 7процентів, ітого 885гр. Зранку машину пригнав в 9 годині, забрав в 19.30. Все було зроблено. Великій плюс, що на оригінальні запчастини гарантія рік. Це не реклама сервісу , мабуть є різні, але ввічливість та якість роботи на сервісі рено у Львові, нормальна. Особитсо я претензій не маю зи винятком, невеликого випадку. Колись мені робили геоетрію, і перекрутили гофри на тягах рульових. Я побачив десь через тиждень. Приїхав хтів сваритись, але вибачились, все зробили, поставили нові. Я з вдячності , за гофри 60 гр, заплатив сам.
|
|
|